Така се градеше фирмата...

Прво пуштаме музика, а потоа компјутери...

Верност, традиција, долговечност...

 

ДНЕВНИЦИ ЗА СЛУЖБЕНИ ПАТУВАЊА ВО СТРАНСТВО

ДРЖАВА ВАЛУТА ИЗНОС
Авганистан сад долари 42
Албанија евра 59
Австралија-Сиднеј сад долари 105
Австралија-други места сад долари 87
Австрија евра 90
Белгија евра 100
Босна и Херцеговина евра 50
Бугарија евра 65
В.Британија-Лондон англ.фунта 85
В.Британија,С.Ирска-други места англ.фунта 75
Грција-Атина евра 84
Грција-други места евра 63
Германија евра 105
Грузија-Тбилиси сад долари 126
Грузија-други места сад долари 64
Данска евра 116
Естонија-Талин евра 67
Естонија-други места евра 38
Ирска англ.фунта 88
Исланд евра 88
Италија-Рим евра 114
Италија-други места евра 93
Израел-Тел Авив сад долари 160
Израел-Ерусалим сад долари 126
Израел-други места сад долари 66
Јамајка сад долари 98
Јапонија-Токио сад долари 180
Јапонија-други места сад долари 140
Србија-Београд евра 77
Србија-други места евра 45
Црна Гора-Подгорица евра 53
Црна Гора-други места евра 45
Казахстан-Алма Ата сад долари 84
Казахстан-други места сад долари 35
Камерун сад долари 36
Канада-Отава,Монтреал,Ванкувер и Торонто сад долари 92
Канада-други места сад долари 66
Катар сад долари 54
Кина-Пекинг и Шангај сад долари 68
Кина-други места сад долари 59
Кипар евра 56
Куба-Хавана сад долари 115
Куба-други места сад долари 52
Кувајт сад долари 126
Летонија-Рига евра 99
Летонија-други места евра 47
Литванија-Вилинс евра 74
Литванија-други места евра 40
Луксембург евра 81
Малта евра 103
Молдова евра 52
Норвешка евра 93
Нов Зеланд сад долари 94
Полска-Варшава евра 93
Полска-други места евра 62
Португал евра 93
Русија-Москва евра 129
Русија-Сан Петерсбург евра 80
Русија-други места евра 58
Романија-Букурешт евра 86
Романија-други места евра 30
Соединети Американски Држави, Њујорк,Атланта,Чикаго, Сан Франциско,Филаделфија,Лос Ангелес,Хонолулу,Вашингтон сад долари 123
Соединети Американски Држави, други места сад долари 110
Словенија евра 69
Сеишели сад долари 124
Словачка евра 69
Турција-Истанбул,Анкара,Измир,Бурса,Адана,Анталија евра 69
Турција-други места евра 35
Унгарија евра 69
Украина евра 90
Финска евра 87
Франција-Париз евра 108
Франција-други места евра 97
Хаити-Порт Пренс сад долари 104
Хаити-други места сад долари 36
Холандија евра 110
Хрватска евра 67
Чешка-Прага евра 99
Чешка-други места евра 39
Шпанија-Барселона,Мадрид евра 78
Шпанија-други места евра 57
Швајцарија швајц.франк 168
Шведска евра 103