Така се градеше фирмата...

Прво пуштаме музика, а потоа компјутери...

Верност, традиција, долговечност...

 

Контакт

Телефон 023115092

contact.giveko@gmail.com

ljubisha.giveko@gmail.com

cavdarovska.biljana@gmail.com

gorangiveko@gmail.com

sonjalazarovska@yahoo.com

Јавете се на телефон или напишете мејл, сите знаеме све и се покриваме меѓусебно. Ова све не значи дека гаѓаме и кец у два. 

Техничка подршка на странава врши

rotnlegolas@yahoo.com

Е овој поише се разбира за кец у два, па чак и гол угол 3+.